Skip to main content

Stoelmassage

IEen stoelmassage bij je thuis of op het werk is een heerlijk ontspannende en activerende drukpunt massage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage werkt preventief bij spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress of een niet optimale werkhouding. De speciale, ergonomische massagestoel ondersteunt alle ledematen. Zo kan het lichaam tijdens de stoelmassage volledig ontspannen.

De stoelmassage bestaat uit het behandelen en masseren van drukpunten verdeeld over het bovenste deel van het lichaam (hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen).. Een vaste volgorde wordt aangehouden, inclusief een korte intake vooraf en een feedback gesprek na de massage.

Een stoelmassage duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en geeft direct nieuwe energie, ontspanning en rust. Het bevordert de bloedsomloop, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam in balans. De ontvanger hoeft er zijn of haar werkplek niet voor te verlaten, kleding houdt je aan. Zijn of haar normale werkzaamheden worden dus nauwelijks verstoord. Sterker nog: hij of zij kan na deze behandeling met nieuwe energie meteen weer aan het werk!

Waar wordt een stoelmassage gegeven?

De stoelmassage kan praktisch overal gegeven worden. Voor deze massage vorm is maar een kleine ruimte nodig. Het meest prettig is een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer. Het voordeel van de stoelmassage is dat het kan worden toegepast op de werkplek zelf.

Ook tijdens evenementen en bijvoorbeeld op de beursvloer geeft de stoelmassage een extra toevoeging aan het geheel. Denk ook aan vrijgezellenparty’s.